TransFair Personeelsdiensten ondersteunt klanten bij het verbeteren van hun ICT omgeving door het leveren van IT professionals op basis van detachering. TransFair Personeelsdiensten biedt organisaties altijd een pragmatische oplossing, ongeacht de schaal en de complexiteit van het project. 

Wat de aanpak van TransFair Personeelsdiensten zo bijzonder maakt is de open en eerlijke aanpak. Organisaties kiezen op basis van een CV, profiel en intakegesprek zelf een gekwalificeerde IT Professional uit. TransFair Personeelsdiensten biedt daarnaast ook de mogelijkheid om een deta-vast overeenkomst aan te gaan: een medewerker van TransFair Personeelsdiensten kan dan na minimaal 6 maanden detachering kosteloos overgenomen worden door de opdrachtgever. Indien een opdrachtgever een medewerker van TransFair Personeelsdiensten binnen 6 maanden wil overnemen behoort dit in enkele gevallen ook tot de mogelijkheid. Wel wordt er dan een overname vergoeding met elkaar afgesproken. Met dit concept combineert TransFair Personeelsdiensten detachering van IT professionals met uitermate klantvriendelijke recruitment diensten.


TransFair Personeelsdiensten is gespecialiseerd binnen de volgende vakgebieden:

  • Support & Beheer
  • Projectmanagement en Consultancy
  • Infrastructuur Management
  • Interim ICT Management
  • Ontwikkeling (Programmeurs)

Indien u meer informatie wenst over onze dienstverlening binnen de ICT dan kunt u contact opnemen met onze Account Manager ICT onder telefoonnummer 036-8411949 of via e-mail ict@transfair-werk.nl. Personeelsaanvragen kunt u doorzetten naar sales@transfair-werk.nl.

 

 
 

ONS PROFIEL ...

Transparant, Eerlijk, Klantgericht, Flexibel, Daadkrachtig, Bereikbaar, Meedenkend, Oplossingsgericht, Betrouwbaar, Vernieuwend, Concurrerend, Professioneel.

 

- 24 uur service: Tel: 036-8411949