TransFair Personeelsdiensten is een modern, professioneel, en groeiend bedrijf gespecialiseerd in het uitzenden van vast en tijdelijk personeel binnen de ICT, Zorg, Beveiliging, Techniek en Logistiek. TransFair Personeelsdiensten onderscheidt zich als werkgever door haar prettige werksfeer waarin, respect, het samen aan het werk zijn, persoonlijke aandacht en begeleiding de boventoon voeren.

De afwisseling en variatie van de verschillende uitzendopdrachten maakt niet alleen dat je snel op vele gebieden kennis en ervaring opdoet, maar dat je ook de mogelijkheid krijgt om binnen een verscheidenheid aan organisaties kennis kan maken met de verschillende culturen. Om de betrokkenheid met de collega’s te stimuleren, organiseren wij regelmatig informele bijeenkomsten en diverse activiteiten.


Wij zoeken nieuwe collega’s!
TransFair Personeelsdiensten is constant op zoek naar nieuwe collega's voor de eigen organisatie en voor onze opdrachtgevers binnen bovengenoemde sectoren. Maar ook met freelancers ICT-Specialisten komen wij graag in contact! Ben jij werkzaam als freelancer? Dan helpen wij jou aan een uitdagende opdracht bij een leuk bedrijf tegen een uitstekend tarief. Mail vandaag nog je CV naar info@transfair-werk.nl en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op!

 
 

ONS PROFIEL ...

Transparant, Eerlijk, Klantgericht, Flexibel, Daadkrachtig, Bereikbaar, Meedenkend, Oplossingsgericht, Betrouwbaar, Vernieuwend, Concurrerend, Professioneel.

 

- 24 uur service: Tel: 036-8411949