Samen met bedrijven werkt het Wereld Natuur Fonds aan duurzaam gebruik van onze aarde. Het Wereld Natuur Fonds wil de natuur op aarde beschermen, herstellen en veilig stellen voor komende generaties. Met elkaar gebruiken en ‘verbruiken’ we de aarde. Wat we consumeren moet ook verbouwd worden. Dit verhoogt de druk op de natuur, die vaak het veld moet ruimen voor landbouw, bosbouw en plantages.

Wat doen wij en wat kunt u doen?

Bedrijven verbruiken grondstoffen. Bedrijven spelen dan ook een belangrijke rol bij het vinden van oplossingen. Daarom werkt het Wereld Natuur Fonds samen met bedrijven.TransFair Personeelsdiensten maakt haar medewerkers erop attent het Wereld Natuur Fonds te steunen met een vrijwillige gift. Met een vrijwillige gift steunen onze medewerkers het werk van het WNF en kan het WNF hun geld inzetten waar het hard nodig is.

Ook u kunt meehelpen aan duurzaam gebruik van onze aarde! U kunt uw gift overmaken naar de Postbank, rekeningnummer 1010, ten name van Wereld Natuur Fonds in Zeist.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Het Wereld Natuur Fonds

Alvast bedankt voor uw gift,


TransFair Personeelsdiensten
Het Wereld Natuur Fonds

 
 

ONS PROFIEL ...

Transparant, Eerlijk, Klantgericht, Flexibel, Daadkrachtig, Bereikbaar, Meedenkend, Oplossingsgericht, Betrouwbaar, Vernieuwend, Concurrerend, Professioneel.

 

- 24 uur service: Tel: 036-8411949